Team Touvelo

Touvelo team

Touvelo staat voor service, service en service ...

We zetten ons vol in voor de beste service aan alle fietsers. We proberen steeds de herstelling zo snel als mogelijk af te werken. Mocht dit wat langer duren, dan kan je steeds op een vervangfiets rekenen.

We verkopen fietsen van internationale A-merken zoals Trek, Koga, Urban Arrow en Giant en Belgische topkwaliteit van Thompson en Norta.

  • Professioneel advies
  • Enkel fietsen van de hoogste kwaliteit
  • Topservice na verkoop
  • De beste hersteldienst
  • Specialist in elektrische fietsen
Bart aan de kassa

Meer over zaakvoerders Bart & Ellen

Bart: “Touvelo is gegroeid uit een onvermoeibare passie voor de fiets. Al van jongs af aan was ik te vinden op talrijke weg- en veldritten waar mijn vader veelal aan de start stond. Toen was ik al gefascineerd door de fietsen die ronde na ronde voorbij mijn neus passeerden. De zoevende wielen, de schakelgeluiden ... de interesse was gewekt.

Niet veel later was het tijd voor mijn eerste stappen in de wielersport, uiteraard met vallen en opstaan. Op 10-jarige leeftijd kreeg de poetsemmer het gezelschap van een gereedschapskoffertje en slaagde ik erin om al enkele kleine klusjes aan de fiets te verwezenlijken. Remblokken vervangen, bandjes vervangen ... zo leerde ik stap voor stap de fiets echt kennen.

Ellen en Bart

Onze nieuwe
state-of-the-art werkplaats

In 2021 investeerden we in een volledig nieuwe werkplaats, met alle nieuwe technlogische snufjes om jouw fiets zo efficiënt én best mogelijke manier te kunnen onderhouden of herstellen. Het zorgt niet alleen voor tijdswinst voor u en ons, het is er natuurlijk ook leuker werken. Win-win!

Touvelo nieuwe werkplaats