Stadsfietsen

Stadsfietsen

Dé gewone stadsfiets, altijd een goeie investering!

Een stadsfiets is er voor jou op elk moment van de dag, ze zijn gemaakt voor dagelijks gebruik bij jou in de buurt.  
 

 

Enkele van onze stadsfietsen

TREK District 1 Equipped Lowstep, MATTE DNISTER BLACK

Promo

De District 1 Equipped is een leuke stadsfiets die weinig onderhoud vergt en tijdens elke rit vertrouwd aanvoelt. De fiets heeft een 7-speed interne versnellingsnaaf, een comfortabele geveerde voorvork en verlichting die werkt op een 3 watt naafdynamo.

€ 999,00 incl. btw

TREK District 1 Equipped Lowstep, TEAL

Promo

De District 1 Equipped is een leuke stadsfiets die weinig onderhoud vergt en tijdens elke rit vertrouwd aanvoelt. De fiets heeft een 7-speed interne versnellingsnaaf, een comfortabele geveerde voorvork en verlichting die werkt op een 3 watt naafdynamo. Verder is hij uitgerust met Shimano rollerbrakes die constante remkracht bieden in alle weersomstandigheden.

€ 999,00 incl. btw

TREK Verve 2 Equipped Lowstep, Rage Red

Promo

De Verve 2 Lowstep Equipped is een hybride fiets die alle comfort en plezier biedt tijdens woon-werkverkeer, pleziertochtjes en fitnessritten. Hij heeft allerlei slimme kenmerken om vol vertrouwen en comfort te fietsen, zoals een lowstep-frame, een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen. Hij is ook nog uitgerust met handige opties zoals spatborden, verlichting en een MIK-compatibele achterdrager.

€ 924,00 incl. btw

TREK Verve 2 Equipped, RAGE RED

Promo

De Verve 2 Equipped is een hybride fiets die alle comfort en plezier biedt tijdens woon-werkverkeer, pleziertochtjes en fitnessritten. Het is een vertrouwenwekkende en comfortabele fiets dankzij allerlei slimme eigenschappen, zoals een geveerde voorvork en zadelpen en praktische kenmerken zoals spatborden, verlichting en een MIK-compatibele achterdrager.

€ 924,00 incl. btw

TREK Verve 3 Equipped Lowstep, Quicksilver

Promo

De Verve 3 Lowstep Equipped is een makkelijk rijdende hybride fiets, ontworpen voor comfort op wegen, paden en stadsstraten. Hij heeft een aandrijfsysteem dat vergelijkbaar is met een racefiets, een soepele Forklight 3.0 geveerde voorvork, een geveerde zadelpen en een naafdynamo die de verlichting voedt.

€ 1.149,00 incl. btw

KOGA F3 2.0, Reflexblue High Gloss

Promo

F3 2.0 LADY REFLEXBLUE S

€ 1.849,00 incl. btw

TREK District 4 Equipped Stagger, Lithium Grey

Promo

De District 4 Stagger Equipped is een hippe en stijlvolle, hoogwaardige stadsfiets, ontworpen om lekker te toeren, naar je werk te fietsen en door de stad te rijden. De stille, onderhoudsarme Gates CDX riemaandrijving met 8-speed Shimano Alfine interne versnellingsnaaf laat je soepel en vlot schakelen.

€ 1.799,00 incl. btw

ELECTRA Loft 7i EQ Step-Thru, BLIZZARD BLUE

Promo

De Loft™ 7i is een lichtgewicht woon-werkfiets waarbij het plezier uit zijn functionaliteit komt. 700c wielen en een rechtop zithouding waarbij de voeten meer naar voren geplaatst zijn, zorgen voor een perfecte snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is gemaakt voor puur rijplezier. Hij is licht. Hij is duurzaam. Hij is comfortabel en opgewassen tegen zwaar gebruik in stadsverkeer.

€ 499,00 incl. btw