Merken

Touvelo merken

Wij verkopen kwaliteitsfietsen! Kom en ontdek het zelf!

U hebt de keuze uit een breed assortiment kwaliteitsvolle fietsen. We werken samen met betrouwbare merken om u met de juiste fiets op weg te helpen. Bij droog weer kan u altijd testrijden!

Trek

Ride Bikes, Have Fun, Feel good! Deze allesomvattende slogan is de slagzin van dit hoog aanstaand merk. Trek biedt kwaliteitsvolle fietsen en zorgt voor u, ook na aankoop. Producten van Trek en Bontrager zijn gemaakt door en voor fietsers. En dat voel je.

Elke Trek komt met een duidelijke belofte: wij zorgen voor je en we doen wat nodig is. Elke fiets komt met levenslange garantie op het frame.

Dit merk heeft voor ieder wat wils, van kinderfietsen voor de allerkleinsten tot elektrische mountainbikes voor de doorgedreven bikepacker! Uiteraard hebben ze ook een ruim assortiment elektrische fietsen.

Het Bosch 4 Year Carefree Plan is een unieke samenwerking tussen Trek en Bosch. Bovenop de standaard garantie van 2 jaar kan je kiezen voor 2 jaar extra garantie voor slechts 149 euro. Fiets gerust eens langs de winkel om dit merk verder te ontdekken.

trek logo

KOGA

100% Nederlandse kwaliteit! Premium kwaliteit en service sinds 1974. Dit merk onderscheidt zich door haar hoogwaardig productieproces via het vakmanschap van haar monteurs. Wist je dat elke fiets met de hand wordt gebouwd door één monteur? Bij elke Koga-fiets zit een fietspaspoort met de naam van de mecanicien die uw fiets heeft gemonteerd. 

Koga biedt hoogwaardige kwaliteitsfietsen die tot in het kleinste detail zijn afgewerkt mét optimaal comfort. Het beste van 2 werelden! Fiets gerust langs de winkel en ervaar KOGA!

koga logo

Urban Arrow

Dé elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en gemakkelijk hanteerbaar is in het verkeer!

Deze bakfiets is vervaardigd met aandacht voor detail en afgemonteerd met kwaliteitsvolle onderdelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij koploper is in de mobiliteit van de toekomst. 

Kom het zelf ontdekken en ervaar de wendbaarheid van deze elektrische bakfiets! 

urban arrow logo

Gazelle

Gazelle, dit merk maakt al meer dan 130 jaar fietsen met focus op innovatie & kwaliteit. Er zijn elektrische fietsen en stadsfietsen voor ieder type gebruik. Van fietsen met een lage instap tot een snelle speed pedelec! 

Gazelle logo

Merida

Iedereen in staat stellen om hun bestemming te bereiken op de meest aangename manier, dát is de missie van dit allround fietsmerk! 

Merida logo