Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

E-Bikes, voor recreatieve ritten of woon-werkverkeer!

Dat extra duwtje in de rug of fris en monter op jouw werk arriveren. Dit zijn slechts 2 van de vele voordelen van elektrisch rijden. Zodra een e-bike deel uitmaakt van je dagelijks leven, zal je merken dat je steeds vaker de fiets neemt. Goed voor de gezondheid en het milieu, win-win situatie! 

 

 

Enkele van onze e-bikes

TREK District+ 1 Lowstep, Lithium Grey

Promo

De District+ 1 Lowstep is een betrouwbare elektrische fiets die bedoeld is als superleuk en gebruiksvriendelijk vervoermiddel in de stad. Hij heeft een onderhoudsarme interne versnellingsnaaf, een betrouwbaar Bosch e-bike-systeem en hydraulische schijfremmen voor consistente remkracht onder alle weersomstandigheden.

€ 2.699,00 incl. btw

TREK District+ 1, Lithium Grey

Promo

De District+ 1 is een betrouwbare elektrische fiets die bedoeld is als superleuk en gebruiksvriendelijk vervoermiddel in de stad. Hij heeft een onderhoudsarme interne versnellingsnaaf, een betrouwbaar Bosch e-bike-systeem en hydraulische schijfremmen voor consistente remkracht onder alle weersomstandigheden.

€ 2.699,00 incl. btw

TREK Verve+ 1 Lowstep, Galactic Grey

Promo

De Verve+ 1 Lowstep is een elektrische fiets die zorgt dat je vaker gaat fietsen. Je dagelijkse ritten, woon-werkverkeer en trainingstochten krijgen allemaal een flinke zet in de rug van het betrouwbare en krachtige Bosch trapondersteuningssysteem. Verder is deze e-bike uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals een soepele geveerde voorvork, ergonomische contactpunten, betrouwbare hydraulische schijfremmen, brede stabiele banden en verlichting.

€ 2.599,00 incl. btw

TREK Verve+ 1, Galactic Grey

Promo

De Verve+ 1 is een elektrische fiets die zorgt dat je vaker gaat fietsen. Je dagelijkse ritten, woon-werkverkeer en trainingstochten krijgen allemaal een flinke zet in de rug van het betrouwbare en krachtige Bosch trapondersteuningssysteem. Verder is deze e-bike uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals een soepele geveerde voorvork, ergonomische contactpunten, betrouwbare hydraulische schijfremmen, brede stabiele banden en verlichting.

€ 2.599,00 incl. btw

TREK Verve+ 2 Lowstep, Azure

Promo

De Verve+ 2 is een elektrische hybride fiets die zorgt dat je vaker gaat fietsen. Je dagelijkse ritten, woon-werkverkeer en trainingstochten krijgen allemaal een heerlijk steuntje in de rug van het betrouwbare en krachtige Bosch trapondersteuningssysteem.

€ 2.999,00 incl. btw

TREK Verve+ 2, Dnister Black

Promo

De Verve+ 2 is een krachtige elektrische hybride fiets die zorgt dat je vaker gaat fietsen. Je dagelijkse ritten, woon-werkverkeer en trainingstochten krijgen allemaal een heerlijk duwtje in de rug van het betrouwbare Bosch Performance Cruise trapondersteuningssysteem dat kracht levert tot een snelheid van 25 km/u.

€ 2.999,00 incl. btw

TREK Verve+ 3 Lowstep, JUNIPER

Promo

De Verve+ 3 Lowstep is een elektrische hybride die elke fietsrit en elk uitstapje een heerlijke boost geeft. Hij is voorzien van een krachtige Bosch-motor met Smart System waarmee je moeiteloos heuvels oprijdt. Met het Smart System kun je ritten registreren, routes plannen en je fiets precies afstemmen op je wensen. Je kunt voor de Verve+ 3 Lowstep kiezen uit twee accu’s 545 Wh en 725 Wh.

€ 3.599,00 incl. btw

TREK Verve+ 4 Lowstep, DEEP DARK BLUE

Promo

De Verve+ 4 Lowstep is een elektrische hybride voor fietsers die veel kilometers maken en nog meer plezier willen beleven aan hun dagelijkse woon-werkrit, recreatieve tochtjes of sportieve workouts. Deze e-bike is uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan.t een snelheid van 25 km/u, keuze uit 545 en 725 Wh .Het krachtige nieuwe BES3 Performance Line aandrijfsysteem van Bosch (250 Wh, 75 Nm) biedt slimme integratieoplossingen en ritinformatie in de eBike Flow-app.

€ 3.799,00 incl. btw