Racefietsen

Racefietsen

Trek, Koga en Giant fietsen voor de sporters!

Deze fietsen zijn gemaakt om snel en efficiënt over verharde wegen of gravelpaden te rijden. Met hun specifieke kenmerken zijn ze optimaal geschikt om te presteren op de Vlaamse wegen! 
 

 

Enkele van onze racefietsen

TREK Émonda SL 5, Lithium Grey

Promo

De Émonda SL 5 Disc is een lichtgewicht carbon racefiets met uitgebalanceerde rijkwaliteiten, een superieur stuurgedrag en het voordeel van gratis snelheid door aerodynamisch gevormde buizen.

€ 3.499,00 incl. btw

TREK Émonda SL 6 Di2, Quicksilver/Radioactive Red

Promo

De Émonda SL 6 Di2 biedt alle voordelen van een ultralichte carbon racefiets en het extra voordeel van aerodynamisch gevormde buizen, waardoor je harder gaat op het vlakke maar ook bergop. Hij is voorzien van een gloednieuw Shimano 105 Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem voor supersnel en betrouwbaar schakelen.

€ 4.499,00 incl. btw

TREK Checkpoint SL 5, Radioactive Red/Nautical Navy

Promo

De Checkpoint SL 5 is een carbon gravelbike voor onvergetelijke allroad-avonturen. Hij is gemaakt van licht OCLV Carbon, heeft de comfortverhogende en dempende IsoSpeed-techniek aan boord en is verder voorzien van een wendbare en toch stabiele gravel-geometrie, een interne opbergruimte en een groot aantal bevestigingspunten.

€ 3.999,00 incl. btw

TREK Checkpoint SL 5, DEEP SMOKE

Promo

De Checkpoint SL 5 is een carbon gravelbike voor onvergetelijke allroad-avonturen. Hij is gemaakt van licht OCLV Carbon, heeft een 2x12 Shimano GRX-aandrijving, comfortverhogende en dempende IsoSpeed-techniek en is verder voorzien van een wendbare en toch stabiele gravel-geometrie, een interne opbergruimte en een groot aantal bevestigingspunten. Dit pakket vormt samen een hele vette gravelbike die in staat is om de langste, zwaarste gravelritten en de meest ambitieuze bikepackingtrips te overleven. 

€ 3.699,00 incl. btw

TREK Domane AL 5 Gen 4, MATTE TREK BLACK

Promo

De Domane AL 5 is een snelle, veelzijdige en prestatieve racefiets voor iedereen die met wielrennen wil beginnen. Het Alpha Aluminum frame van de Domane AL 5 biedt een comfortabele zithouding en heeft ruimte voor bredere banden. Dankzij de Shimano 105-aandrijving en de bevestigingspunten voor spatborden en een bagagedrager is de fiets perfect voor groepsritten, snelle woon-werktrajecten en zelfs voor avontuurlijke ritten op gravel.

€ 2.299,00 incl. btw

MERIDA SCULTURA 6000, Metallic Black Silver

Promo

De nieuwe generatie scultura Het frame van de Scultura serie is volledig vernieuwd en is niet alleen lichter dan zijn voorganger, ook is de aerodynamica verbeterd en het comfort verhoogd. Uiteraard is de Scultura nu ook voorzien van volledig geïntegreerde kabels. Dankzij de gewijzigde geometrie, die gelijk is aan die van de Reacto aero-racer, biedt de nieuwe Scultura de perfecte mix van comfort voor lange ritten en een laag gewicht en sportieve rijeigenschappen voor fanatieke fietsers.

€ 3.499,00 incl. btw

MERIDA SCULTURA ENDURANCE 6000 DI2, Burgundy Red/Black Black

Promo

Gemaakt voor lange afstanden, comfort en avontuur De Scultura Endurance is de nieuwste racefiets in het programma van Merida. Dankzij het CF3 carbon frame, comfortabele geometrie en 700x32C banden is de Scultura Endurance de ideale racefiets voor lange afstanden over asfalt, kasseien en gravelwegen.

€ 3.499,00 incl. btw