Fietsen
Leasing
Bart
Over Ons
Contact
Bart
 

BartTouvelo is gegroeid uit een onvermoeibare passie voor de fiets. Al van jongs af aan was ik te vinden op talrijke weg- en veldritten waar mijn vader veelal aan de start stond.

Niet veel later was het tijd voor mijn eerste stappen in de wielersport, uiteraard met vallen en opstaan.
Op 10-jarige leeftijd kreeg de poetsemmer het gezelschap van een gereedschapskoffertje en slaagde ik erin om al enkele kleine klusjes aan de fiets te verwezenlijken. Remblokken vervangen, bandjes vervangen, ... zo leerde ik stap voor stap de fiets echt kennen.

Alles komt in een stroomversnelling op 12-jarige leeftijd waarbij ik mijn eerste crossfiets volledig samenstelde. Vanaf dan is er geen houden meer aan…Alle fietsen van het gezin begin ik nu te onderhouden.

Ondertussen komen reeds enkele collega wielrenners over de vloer met hun fietsen voor onderhoud en herstellingen. Vanaf dan realiseer ik mij dat dit later mijn droomberoep zou kunnen worden. Daarom zoek ik een vakantiejob in een fietsenwinkel om verdere ervaring op te doen. Op het einde van die job heb ik de eer om zelf een winkel in loondienst open te houden: PDG Belzele. Een uitgelezen kans om mezelf nog meer te vervolmaken als fietsenmaker. En die winkel neem ik nu dus over van Anita en Patrick.

Touvelo staat nu voor service, service en service en dat blijft!